Service & support

Jarenlange ervaring

Het aanbieden van een perfecte 'Support en Service' is niet altijd evident. Doch door een jarenlange ervaring van meer dan 14 jaar in combinatie met de juiste mensen op de juiste plaats is dit voor VPS echter kinderspel. Geen enkele uitdaging is er voor ons teveel aan, meer zelfs, van uw problematiek maken wij onze uitdaging. 

 

Gecertificeerde Apple kennis

VPS biedt een totaal service pakket aan op elke hard- en software oplossing die door ons geleverd worden. Onze Apple gecertificeerde service Engineers zijn één voor één mensen met een absolute totaal kennis van het ganse Apple Gamma én een hart op de juiste plaats. Daarnaast leveren wij uiteraard ook alle service naar randapparaturen en andere hard- en software van onze partners.

Onze visie weigert zich toe te leggen op de struisvogel politiek van de meeste concullega's zodat wij flexibel, soepel en snel een oplossing kunnen bieden aan problemen die zich voordoen. Grotendeels werken wij ook buiten de kantoor uren zodat men ten allen tijde snel geholpen wordt. Voor klanten waar er een wederzijds respect aanwezig is, gaan wij door het vuur!

 

Levenslange support

Iedereen die aankoopt bij VPS geniet van een levenslange support. Onze support mensen zijn stuk voor stuk specialisten die jaarlijks herschoold en gecertificeerd dienen te zijn om de klant perfect te kunnen helpen.De support gebeurt eerst telefonisch en indien nodig komen wij onmiddellijk ter plaatse.

  • Ten allen tijde is het mogelijk om contact met ons op te nemen.
  • Wij sturen geen 'pest' facturen omdat we met onze klanten meer dan een half uur aan de telefoon hangen.
  • 24/24 en 7/7 staan wij klaar om de nodige support te geven waar nodig.
  • Zon- en feestdagen zijn wij steeds bereikbaar. Zeg nu zelf, wie kan dit aanbieden tegenwoordig?