Installaties & advies

Wij weten wat u nodig heeft

U wenst te innoveren, uit te breiden, of uw bestaande materiaal te upgraden, dan bent u bij ons op het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect wat u nodig heeft, maar vooral wat u NIET nodig heeft, en daar wringt bij vele concullega's wel eens het schoentje. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij perfect wat u nodig heeft. We zorgen dan ook voor een goed werkend systeem zonder dat u teveel betaald. Daar gaat het het bij ons nu net om.

Niet alleen de B2B markt maar vooral de particulieren hebben soms een kleine installatie waar ze liever niet zelf aan beginnen. VPS verzorgt uw standaard installatie op een flexibele manier.

Wij denken volledig in functie van onze klant zijn behoeften én aan zijn budget.

 

Constante en volledige opvolging

Strategisch denken en het bedenken van oplossingen op maat zijn dagdagelijkse werkzaamheden van onze techniekers. Het aanbieden van totaalpakketen (printers, servers, backup sytemen, mobile devices etc,..) zorgen dan ook voor een constante en volledige opvolging van uw project door onze eigen mensen.

Op basis van uw behoeften, verhaal en/of informatie bouwen wij een voorstel op dat perfect aanleunt tot datgene wat u nodig heeft. De variëteit van ons klantenbestand geeft ons ook dagdagelijks de boost om telkens dat net ietjes meer aan te bieden dan onze concullega's. Wat voor ons zo belangrijk is , zijn de prijs/kwaliteit verhoudingen gecombineerd met een feilloos systeem waar onze klanten nood aan hebben.